Alemany - AulaEmiAulaEmi

Alemany

 • Professors nadius, titulats i altament qualificats

  alemanyEls nostres cursos d’alemany els imparteixen professors nadius, titulats i amb experiència.

  Els grups són reduïts, de 12 alumnes com a màxim, i estan separats per edats i nivell.

  Cursos i horaris

  Cursos de 2  hores setmanals els migdies o tardes de dilluns a divendres.

  Cursos de 2 hores els dissabtes al matí, per a aquells que durant la setmana no puguin assistir als cursos que oferim entre setmana.

  Els cursos comencen l’1 d’octubre i acaben el 22 de juny, però també oferim la possibilitat de començar en qualsevol mes de l’any, sempre que es disposi del nivell adequat.

  Els cursos d’alemany inclouen  serveis gratuïts:

  • Material complementari per a tots els nivells: préstec de DVDs i revistes o llibres en alemany i en altres idiomes
  • Accés als ordinadors i a Internet.
  • Enviament de deures per correu electrònic per als alumnes que no hagin pogut assistir a classe.
 • Objectiu, metodologia i avaluació

  Oferim cursos de diferents nivells (des de bàsic a avançat, segons demanda).

  L’objectiu dels cursos és completar un nivell durant un any lectiu, d’octubre a juny, i estan enfocats d’una manera comunicativa, dinàmica i participativa.

  Cada grup disposa d’uns llibres adequats al seu nivell i d’altres recursos per aprofundir en cada tema treballat.

  A Aula·Emi ensenyem l’alemany com una eina de comunicació. Per això, procurem posar especial atenció en totes les destreses de la llengua: l’expressió i la comprensió oral, i l’expressió i la comprensió escrita.

  L’avaluació és contínua, i es realitzen dos exàmens durant el curs. A mitjans i finals de curs, els pares poden entrevistar-se amb els professors per conèixer l’evolució del seu fill,  i se’ls fa entrega dels informes amb els resultats acadèmics de cada període.

 • bandera alemanyaCursos preparatoris per a exàmens oficials (de 10 a 16 anys)

  Aprendre alemany ha de ser una experiència divertida i estimulant per als vostres fills. A més, és interessant veure com adquireixen seguretat a mesura que avancen en l’aprenentatge d’aquesta llengua. Els exàmens oficials són una eina excel·lent per motivar els vostres fills a aprendre i perquè puguin demostrar les seves habilitats. Això els dóna confiança i els inspira entusiasme per seguir estudiant. A més, són mundialment reconeguts.

  El professor prepararà, assessorarà, guiarà i proporcionarà el material necessari a cada alumne per saber quan està preparat per obtenir un bon resultat. Aula·Emi es posarà en contacte amb els pares (si escau) tan bon punt vegi que l’alumne està preparat per realitzar qualsevol dels exàmens oficials d’alemany. Aquests exàmens no són obligatoris, però sí que són un estímul a nivell personal per als vostres fills i la millor manera de tenir un títol que acrediti el seu nivell de manera oficial.

  La versió per a joves dels exàmens oficials d’alemany, els Goethe-Zertifikat, té la mateixa estructura que el d’adults, l’única diferència és que el primer disposa d’un contingut més enfocat als interessos dels nens i joves. Aquests exàmens es poden fer a partir dels 10 anys.

  Els exàmens són independents i el candidat pot matricular-se directament al que s’adeqüi al seu nivell. Cada examen avalua les quatre competències de la comunicació: la comprensió i l’expressió escrita, i la comprensió i l’expressió oral.

  Més informació sobre els certificats i models dels exàmens Goethe-Zertifikat

 • Formalitzar la matrícula

  Aula·Emi ofereix la possibilitat que l’alumne es matriculi en qualsevol mes de l’any i s’incorpori al curs que més s’ajusti a les seves necessitats, sempre que tingui el nivell necessari.

  Centre formador, centre examinador de Cambridge English i agència de traduccions

  Ens trobaràs a:
  Aula·Emi
  c/ de les Flors, baixos
  08500 Vic (Barcelona)
  Tel. 93 885 19 84
  Horari d’atenció al públic: de dilluns a divendres de 9:00 a 13:45 h, i de 16:30 a 21:30 h; o dissabtes (de octubre a juny) de 9:00 a 13:15 h

  • Descomptes per a pares, fills i germans. (5% de descompte per als dos primers membres i un 25% a partir del tercer)
  • 5% de Descompte per a famílies nombroses.
  • Cobrament d’una sola matrícula per família.
  • 50% de descompte en la matrícula al inscriure’t amb un amic.

 

 

error: El contingut està protegit!
obrir el xat
1
Contacta'ns per Whatsapp
Hola!
en què et podem ajudar?