Anglès per a joves (de 12 a 16 anys) - AulaEmiAulaEmi

Anglès per a joves (de 12 a 16 anys)

 • Professors nadius, titulats i altament qualificats

  adolescentesEls nostres cursos d’anglès els imparteixen professors nadius, titulats i amb experiència.

  Els grups són reduïts, de 12 alumnes com a màxim, i estan separats per edats i nivell.

  Cursos i horaris

  Oferim una àmplia gamma de cursos i horaris:

  Cursos de 2 o 3 hores setmanals els migdies o tardes, de dilluns a divendres.

  Cursos de 2 hores els dissabtes al matí per a aquells que durant la setmana no puguin assistir als cursos que oferim entre setmana.

  Els cursos comencen a mitjans de setembre i acaben el 22 de juny, però també oferim la possibilitat de començar a qualsevol mes de l’any, sempre que es disposi del nivell adequat.

  Al mes de juliol i setembre tenim cursos intensius de dilluns a divendres.

  Els cursos d’anglès inclouen serveis gratuïts:

  • Material complementari per a tots els nivells: préstec de DVDs i revistes o llibres en anglès i en altres idiomes.
  • Accés als ordinadors i a Internet.
  • Enviament de deures per correu electrònic per als alumnes que no hagin pogut assistir a classe.
 • Objectiu, metodologia i avaluació

  En una societat amb un mercat laboral cada cop més exigent i competitiu, saber anglès és totalment necessari i, sovint, el que ensenyen a les escoles ja no és suficient. Per això, a Aula·Emi creiem que és important aprendre anglès des de ben petits, i seguir estudiant durant tota l’etapa escolar, per poder estar més preparats per enfrontar el futur tenint un clar domini d’aquest idioma (per als estudis universitaris, per al món laboral,  per viatjar, etc.).

  L’objectiu dels cursos és completar un nivell durant un any acadèmic, de setembre a juny, i estan enfocats d’una manera comunicativa, dinàmica i participativa.

  Cada grup disposa d’uns llibres adequats al seu nivell i d’altres recursos per aprofundir en cada tema treballat.

  A Aula·Emi ensenyem l’anglès com una eina de comunicació. Per això, procurem posar especial atenció en totes les destreses de la llengua: l’expressió i la comprensió oral, i l’expressió i la comprensió escrita.

  Els alumnes acaben sent capaços d’expressar-se i entendre situacions complexes. Al finalitzar la formació, adquireixen un nivell B1-B2 en el Marc Comú Europeu de Referència (MCER), un nivell per damunt dels estàndards de l’educació reglada.

  L’avaluació és contínua, i es realitzen dos exàmens durant el curs. A mitjans i finals de curs, els pares poden entrevistar-se amb els professors per conèixer l’evolució del seu fill,  i se’ls fa entrega dels informes amb els resultats acadèmics de cada període.

 • examens imatge principal copiaCursos preparatoris per a exàmens oficials

  Aula·Emi és centre formador i examinador autoritzat per Cambridge English.

  El professor prepararà, assessorarà, guiarà i proporcionarà el material necessari a cada alumne per saber quan està preparat per obtenir un bon resultat. Aula·Emi es posarà en contacte amb els pares (si escau) tan bon punt vegi que l’alumne està preparat per realitzar qualsevol dels exàmens de Cambridge English. Aquests exàmens no són obligatoris, però sí que són un estímul a nivell personal per als vostres fills i la millor manera de tenir un títol que acrediti el seu nivell de manera oficial.

  Els exàmens que Cambridge English proposa per a nens i joves d’aquestes edats són:

  • Key English Test (KET) for Schools
  • Preliminary English Test (PET) for Schools
  • First Certificate in English (FCE) for Schools
  • Certificate in Advanced English (CAE)

  Trobareu més informació a l’apartat Exàmens per a nens i joves. També hi trobareu models d’exàmens,vídeos, jocs,  informació general, etc.

  Els exàmens oficials són una eina excel·lent per motivar els vostres fills a aprendre i perquè puguin demostrar les seves habilitats. Això els dóna confiança i els inspira entusiasme per seguir estudiant.

  Cal recordar als pares que en aquesta etapa de transició que és l’adolescència hem de guiar-los i aconsellar-los, ja que per a molts, qualsevol feina extra suposa un gran esforç. Des d’Aula·Emi, i amb l’ajuda dels pares, els hem de conscienciar que l’obtenció de títols oficials com els exàmens de Cambridge English els obrirà, de ben segur, moltes portes pel futur, ja que són exàmens reconeguts a nivell mundial. Actualment, els alumnes que cursen graus a la universitat han d’acreditar tenir un nivell B2 per obtenir el títol.

 • Formalitzar la matrícula

  Aula·Emi ofereix la possibilitat que l’alumne es matriculi en qualsevol mes de l’any i s’incorpori al curs que més s’ajusti a les seves necessitats, sempre que tingui el nivell necessari.

  Els alumnes nous a partir de 12 anys, hauran de fer una prova de nivell abans de matricular-se a qualsevol curs. La prova de nivell té una durada d’uns 20 minuts, i consta d’una prova escrita (tipus test) i una prova oral. És gratuïta i sense compromís. La prova de nivell es fa presencialment al nostre centre. Pots demanar hora per telèfon (93 885 19 84 ) o per e-mail (info@aulaemi.com).

  Centre formador, centre examinador de Cambridge English i agència de traduccions

  Ens trobaràs a:
  Aula·Emi
  c/ de les Flors, baixos
  08500 Vic (Barcelona)
  Tel. 93 885 19 84
  Horari d’atenció al públic: de dilluns a divendres de 9:00 a 13:45 h, i de 16:30 a 21:30 h; o dissabtes (de octubre a juny) de 9:00 a 13:15 h

  • Descomptes per a pares, fills i germans. (5% de descompte per als dos primers membres i un 25% a partir del tercer)
  • 5% de Descompte per a famílies nombroses.
  • Cobrament d’una sola matrícula per família.
  • 50% de descompte en la matrícula al inscriure’t amb un amic.
error: El contingut està protegit!
obrir el xat
1
Contacta'ns per Whatsapp
Hola!
en què et podem ajudar?