Cambridge English: First (FCE) nivell B2AulaEmi

B2 First

Prepara’t per triomfar al món real

Nivell B2 (MECR)

Inscriu-te al First (FCE) Nivell B2

cambridge-english-scale-first

El Cambridge English: First (FCE) és el tercer examen d’anglès general dels cinc que ofereix Cambridge English, i correspon al nivell B2 (mig-alt) en el Marc europeu comú de referència (MECR) per a les llengües, reconegut mundialment.

Aquest examen està orientat per a joves i adults, i és ideal per a aquells que vulguin treballar o estudiar en un entorn de parla anglesa. Demostra que el candidat comença a tenir un clar domini de la llengua.

Preparar-se pel Cambridge English: First permet adquirir les següents habilitats:

• Entendre les idees principals de textos complexos.

• Mantenir una conversa sobre diversos temes, expressar opinions i argumentar.

• Produir textos clars i detallats, expressar opinions i explicar els avantatges i desavantatges des de diferents punts de vista.

Cambridge English: First FAQs

Per què presentar-se al Cambridge English: First?
El Cambridge English: First  és un examen reconegut internacionalment per a moltes institucions i empreses, com a un nivell mig-alt d’anglès. També és àmpliament reconegut per les universitats i altres institucions educatives a l’hora d’admetre els seus alumnes. Pots trobar un llistat dels organismes i les universitats que reconeixen aquest examen aquí. El Cambridge English: First demostra que el candidat ha aconseguit un bon nivell en les competències en anglès i que està preperat per afrontar amb èxit el món real. És adequat per un nivell intermedi d’estudis  com són cursos preparatoris o de carrera, o per començar una feina en un entorn angloparlant. A banda de treballar les quatre habilitats de la llengua: la comprensió i l’expressió escrita, la comprensió i l’expressió oral, el Cambridge English: First també introdueix una part de gramàtica i vocabulari, mitjançant la part del Use of English. Superar el Cambridge English: First et prepara per poder accedir a altres exàmens com el Cambridge English: Advanced (CAE) i el Cambridge English: Proficiency (CPE).
Cambridge English: First o First for Schools?
Existeixen dues versions del Cambridge English: First: el First (FCE) i el First (FCE) for Schools. Totes dues tenen el mateix format i nivell de preguntes d’examen. L’única diferència és el contingut i el tractament dels temes. El First (FCE) for Schools està enfocat específicament als interessos i les experiències dels nens en edat escolar. No obstant això, el First (FCE) for Schools també el pot realitzar un adult.

 • PARTS DE L’EXAMEN

  De què consta el Cambridge English: First (FCE)?

  El Cambridge English: First consta de quatre parts: Reading & Use of English, Writing i Listening

  examen en paper cambridgeDescarrega el First en paper amb respostes (model 1)
  Descarrega el Firs en paper amb respostes (model 2)


  Handbook for teachers FCE
  Handbook for teachers Listening Audio Files

  El Cambridge English: First (FCE)

  Reading and Use of English: 1 hora i 15 minuts/ 7 parts_ 52 preguntes

  Consta de 7 parts. Les parts 1-3 són textos de gramàtica i vocabulari. En la part 4 s’han de reescriure frases (les parts 1-4 correspondrien al Use of English). Les parts 5-7 correspondrien al Reading, el candidat haurà de llegir una sèrie de texts i respondre preguntes que posaran a prova la seva habilitat lectora. El Reading & Use of English suposen un 40% de la nota final.

  Reading & Use of English – Tips and FAQs

  Writing : 1 hora 20  minuts / 2 parts

  Consta de 2 parts. El candidat haurà de redactar diferents tipus de text en anglès. La Part 1 està formada per un escrit obligatori mentres que en la Part 2 el candidat podrà triar entre tres tasques. El Writing suposa un 20% de la nota final

  Writting paper – Tips and FAQs

  Listening: 40 minuts (aprox) 4 parts_30 preguntes

  Consta de 4 parts i 30 preguntes. En cada part el candidat haurà d’escoltar textos gravats i respondre les preguntes. Cada part s’escolta dues vegades. El candidat haurà de ser capaç d’entendre anunciats i altres materials orals com entrevistes, programes de radio, presentacions, entrevistes, discursions, històries, anècdotes …El Listening suposa un 20% de la nota final.

  Listening paper – Tips and FAQs

  Speaking: 14 minuts/4 parts

  Consta de 4 parts i està format per dos examinadors i dos candidats (en cas excepcional poden ser tres candidats) . Un examinador fa d’interlocutor i parla amb el candidat , l’altre fa d’assessor i només escolta. La Part 1 és una conversa amb l’examinador. L’examinador farà preguntes als candidats que hauran de respondre proporcionant informació sobre els seus interessos…En la Part 2 l’examinador donarà a cada candidat dues fotografies i hauran de parlar durant un minut per torns. En la Part 3 els candidats hauran de parlar entre ells, l’examinador estimularà, els candidats hauran de prendre una decisió.  En la Part 4 es continua la discussió amb l’altre candidat, guiats per preguntes que els farà l’examinador sobre el tema aparegut a la Part 3.  L‘Speaking suposa un 20% de la nota final

  Speaking paper – Tips and FAQs

  Tria la parella per fer l’Speaking

  Pots escollir la teva parella per fer la prova de l’Speaking en el moment de fer la teva inscripció.


  Mostra de l’Speaking del Cambridge English: First 

  Comentaris de l’Speaking del Cambridge English: First: Victoria and Edward
 • computer exam cambridgeFes l’examen del First (FCE) per ordinador !

  Oferim la possibilitat de fer l’examen per ordinador.

   El Computer Based (CB) o examen per ordinador

  És una altra alternativa per realitzar els exàmens, no substitueix els exàmens convencionals. L’única diferència és que els Computer Based es fan amb ordinador, i per respondre es fa servir el teclat i el ratolí en comptes del paper i el llapis.

  Trobaràs informació més detallada, així com també models d’examen gratuïts, clicant aquí.

  PROVA ARA GRATUÏTAMENT ELFirst PER ORDINADOR, CLICANT AQUÍ.

 • confirmation of entry1- Confirmation of Entry

  Passats uns dies de la vostra inscripció, rebreu el Confirmation of Entry. En aquest document hi trobareu la informació sobre el lloc i l’hora de cada part de l’examen, així com també la data en què sortirà el resultat de l’examen i l’ID Number i el número secret, que necessitareu més endavant per accedir al vostre resultat.

  Per veure’n una mostra, cliqueu aquí.

  2- El resultat : Connecta’t online

  cambridge resultats onlineEs pot accedir al resultat fent clic aquí, dins del període estipulat a aquest efecte. Per fer-ho, es necessita l’ID Number i el número secret, que trobareu al document Confirmation of Entry.

  3- El resultat : Statement of Results

  statement_of_results_fceUn cop accediu al web amb el vostre usuari, obtindreu l’Statement of Results, que us informarà del Resultat, la Puntuació i el Perfil del candidat.

  Veure un Statement of Results
  Per més informació sobre el  Cambridge English Scale, vegeu aquí

  Cambridge English Scale ScoreGrade/CEFRCEFR level
  180–190Grade AC1
  173–179Grade BB2
  160–172Grade CB2
  140–159Level B1B1

  4- El certificat

  certificats schoolsEls candidats que hagin aprovat obtindran un certificat. Aula·Emi informarà als candidats, escoles, instituts, etc. quan els certificat arribin al nostre centre. Els certificats s’han de recollir al nostre centre, però no és necessari que el candidat vingui personalment, pot venir qualsevol persona a recollir-lo, sempre que porti el DNI original del candidat. Els candidats que hagin fet la matrícula a través del seu centre, podran recollir el seu certificat allà, o si ho prefereixen i així ho sol·liciten a l’Aula·Emi.

  El candidat que visqui fora de la comarca d’Osona i així  ho desitgi, podrà sol·licitar que se li enviï el certificat per correu certificat sense cap cost addicional.

  Veure un Certificat First

  verificar resultat cambridgeVerificació del resultat

  Si desitges que qualsevol institució, empresa, universitat, etc. verifiqui els teus resultats podràs donar-los accéss des del Results Verification Service de Cambridge English. Perquè puguin accedir-hi, els hauràs de proporcionar l’ID number i el número secret, que trobaràs al Confirmation of Entry.

 • Examen en paper
  banner exams paper-computer

  Descarrega el First en paper amb respostes (model 1)
  Descarrega el Firs en paper amb respostes (model 2)

  Examen per ordinador

  Prova ara un examen per ordinador del First (FCE)

  Material útil per al candidat

  Handbook for teachers

  Llista de vocabulari

  Informació per al candidat 

  Guia de l’examen pel candidat

  Normes per als candidats 

  B2 First FAQs

  Exam day tips – paper-based exams

  Exam day tips – computer-based exams

  *Jocs

  *Enllaç on trobaràs una àmplia gamma de llibres per preparar els teus exàmens

  Material útil per a professors

  *Sample papers

  *Handbooks

   Find Cambridge English on social media

  Facebook
  Twitter
  YouTube
  Weibo

  Cambridge English YouTube Channel

error: El contingut està protegit!
obrir el xat
1
Contacta'ns per Whatsapp
Hola!
en què et podem ajudar?